Snap Fitness Alkmaar: Uren, prijs en meningen (2024)

Snap Fitness, onderdeel van de groep Lift Brands, hecht veel waarde aan jouw privacy en probeert je zoveel mogelijk keuzes te geven. Als je akkoord gaat, willen we je via e-mail of sms op de hoogte houden van onze nieuwste producten, diensten en aanbiedingen. Vink hieronder aan wanneer je een van de volgende soorten e-mailcommunicatie van Snap Fitness of van de Club waar je lid bent, wilt ontvangen (je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link 'Uitschrijven' onderaan elk e-mail bericht).

Tussen het studeren, borrelen en colleges volgen door is het óók belangrijk om fit te blijven. Daarom geven wij (op vertoon van je schoolpas) studentenkorting!

Snap Fitness, onderdeel van de groep Lift Brands, hecht veel waarde aan jouw privacy en probeert je zoveel mogelijk keuzes te geven. Als je akkoord gaat, willen we je via e-mail of sms op de hoogte houden van onze nieuwste producten, diensten en aanbiedingen. Vink hieronder aan wanneer je een van de volgende soorten e-mailcommunicatie van Snap Fitness of van de Club waar je lid bent, wilt ontvangen (je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link 'Uitschrijven' onderaan elk e-mail bericht).

Welnu, voor de glimlach, voor het support, voor het team, voor het altijd welkom, voor de veilige sfeer, voor de weerstand, voor de uitdaging, voor de aanmoediging en ga zo maar door.

Je abonnement is all in dus inclusief virtuele Les Mills groepslessen, small group trainingen, gebruik eGYM en onbeperkt drankjes (koffie thee en sportdrank).

Bij Snap Fitness kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Je sport bij deze sportschool in Alkmaar al vanaf €9,50 per week, onbeperkt! ‘Geen tijd’ is nu dusgeen excuusmeer om niet naar de sportschool te komen. Je traint wanneer jij wilt, hoe je agenda er ook uit ziet. Ideaal voor mensen met een actief en onregelmatig leven. Maar ook wanneer jij iedere week op vaste tijdstippen wilt komen sporten, is Snap Fitness de sportschool voor jou.

Bij Snap Fitness kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Je sport bij deze sportschool in Alkmaar al vanaf €9,- per week, onbeperkt! ‘Geen tijd’ is nu dusgeen excuusmeer om niet naar de sportschool te komen. Je traint wanneer jij wilt, hoe je agenda er ook uit ziet. Ideaal voor mensen met een actief en onregelmatig leven. Maar ook wanneer jij iedere week op vaste tijdstippen wilt komen sporten, is Snap Fitness de sportschool voor jou.

Met ons 12 weken programma Fit with Food helpen wij jou naar een healthy lifestyle. 1 op 1 begeleiding van jouw voedingscoach, een persoonlijk weekmenu inclusief boodschappenlijstje en regelmatige weeg- en meetmomenten. Lees hier meer!

Met personal training ga je net een stapje verder. Heb jij meer uitdaging en verdieping in jouw training nodig? Kom je niet verder? Sta je stil met je resultaat? Of ben je herstellende van een blessure en wil je weten wat nu juist wel of niet kan? Vraag een gratis intake aan!

In mijn werkervaring is de rode draad sport en coachen van mensen om samen een team te vormen. Je kunt mij vinden op zowel locatie Alkmaar als IJmuiden.

Elke dag sta ik klaar om doelgericht met jou aan de slag te gaan. Het behalen van resultaten en net dat laatste duwtje in de rug geven, geeft mij een voldaan gevoel. Naast het geven van Personal Training ligt de dagelijkse leiding in mijn handen. Je bent met al je vragen altijd welkom bij mij! Tot Snap!

Personen begeleiden naar een fit, gezond en gelukkiger leven is als het aan mij ligt het allermooiste werk wat er bestaat. Afvallen, aankomen, CLUKS vaardigheden verbeteren, of voorbereiden voor een wedstrijd? Samen gaan we je doel bereiken!

In de sportschool houd ik me bezig met van alles! Van groepslessen tot aan personal training. Ook ben ik erg ervaren op het gebied van afvallen en alles wat daar bij komt kijken. Heb je een vraag of heb je zin in een gezellig praatje? Dan kan je altijd bij mij terecht!

Het beste uit een persoon halen geeft mij enorm veel plezier! Ik vind het erg leuk om mijn kennis te delen, en sta altijd klaar om je zo goed mogelijk te helpen!

Ik vind het geweldig om mensen bij te staan in het behalen van de persoonlijke doelen. Ik houd mij voornamelijk bezig met groepslessen, personal training en training- en voedingsschema's. Daarnaast ben ik altijd in voor een gezellig praatje met een lekker bakje koffie erbij!

Tarieven

Snap Fitness Alkmaar heeft zijn beschrijving nog niet ingevuld.

Snap Fitness Alkmaar: Meningen

4.8/5 (21 Meningen)

Serena Vanb 2 years ago

Positieve ervaring: Worked out 3 x here with the lidl savings card promotion. Had a tour once by the staff. But no, wouldn't want to join here, too expensive and way too far for me to cycle.

André Dames 2 years ago

Fantastische ervaring: Positive: Communication , Professionalism , Quality

Rick van Veen 2 years ago

Fantastische ervaring: Positive: Communication , Professionalism , Quality

Pascal “Autobedrijf Wagenmakers” 2 years ago

Positieve ervaring: Wonderful sports where you are still recognized by the staff. Don't wait and can go there 24/7

Pieter Kuijs 2 years ago

Fantastische ervaring: Nice gym with knowledgeable and friendly employees. Very nice that coffee, tea and sports drinks are free.

Natalja Horst 2 years ago

Fantastische ervaring: Cozy atmosphere and nice gym.

Dylan den Iseger 2 years ago

Fantastische ervaring: Nice gym with nice and nice people

Daan Bekker 2 years ago

Fantastische ervaring: Positive: Communication , Quality Good staff !

Marise Bos 2 years ago

Positieve ervaring: Positive: Communication , Professionalism

Ronald Reus 2 years ago

Fantastische ervaring: Positive: Professionalism

Ingrid S 3 years ago

Fantastische ervaring: Great training again today, 11.30, quietly in the gym. Snap Fitness Alkmaar, nice gym, neat, well-maintained equipment.,

Terry Martens 3 years ago

Fantastische ervaring: Top gym, nice and big, quiet, neat

Steffan G 3 years ago

Fantastische ervaring: It is always neat and clean. Good services and good guidance if necessary.

Humphrey Pfaff 4 years ago

Fantastische ervaring: 24/7 access and well-maintained equipment. Nice trainers with good guidance. The eGym program is ideal for beginners.

Bappie M 4 years ago

Fantastische ervaring: Top guidance, friendly atmosphere, and everything I need to enjoy a good workout.

Kees Van weelden 4 years ago

Fantastische ervaring: Great to train 2 or 3 times a week from February. I'm on the way back in terms of being fit and feeling. Instructors Ard, Siem and Roy friendly guys.

René Medendorp 4 years ago

Fantastische ervaring: Nice gym. Not the cheapest, but few "mirror types". Good guidance, accessible.

Dirk Metselaar 4 years ago

Fantastische ervaring: Working hard to make it into a Snap fitness

M. De boer 4 years ago

Fantastische ervaring: Just nice and quiet and a nice atmosphere!

Maurice Twisk 5 years ago

Fantastische ervaring: Very cozy atmosphere, nice people, good appliances and above all very neat and clean. Moreover, friendly and helpful staff.

TurdusMerula 5 years ago

Fantastische ervaring: Nice people, good equipment!

Laat uw mening over Snap Fitness Alkmaar:

Snap Fitness Alkmaar: Uren, prijs en meningen (2024)

FAQs

Snap Fitness Alkmaar: Uren, prijs en meningen? ›

De eenmalige aanschafkosten van deze pas zijn €25,-. Hiermee heb je toegang tot 1000+ vestigingen van Snap Fitness wereldwijd.

Wat kost een abonnement bij snap fitness? ›

  • 1 Jaar Abonnement. Te betalen per 4 weken. €11.50 /week.
  • 2 Jaar Abonnement. Te betalen per 4 weken. €10.50 /week. Bij al onze abonnementen is de aanschaf van een toegangspas vereist zodat je 24/7 toegang hebt tot de club. De eenmalige aanschafkosten van deze pas zijn €25,-.

Geldt het lidmaatschap bij Snap Fitness wereldwijd? ›

Voel je ondersteund met Snap Fitness

Met 24/7 wereldwijde toegang , maandcontracten, persoonlijke training, een verscheidenheid aan apparatuur en een sfeerverhogende omgeving is Snap Fitness de juiste sportschool voor u.

Hoe oud moet je zijn voor snap fitness? ›

Over het algemeen hebben personen onder de 18 jaar geen toegang tot de club vanwege ons 24/7 beleid.

Hoeveel kost snap? ›

Snapchat biedt het betaalde abonnement Snapchat+ voortaan ook in Nederland en België aan. Het abonnement geeft afnemers onder meer een speciale markering en vroegtijdige toegang tot nieuwe functies. De dienst kost 4,49 euro per maand of 44,99 euro per jaar.

Hoeveel kost het om een ​​Snap Fitness-lidmaatschap op te zeggen? ›

Na aanmelding heeft u volledige toegang tot alle Snap Fitness-sportscholen wereldwijd. Er geldt een afkoelingsperiode van 48 uur. Bij annuleringen in deze periode wordt een administratiekost van 10% van het totale bedrag van het geselecteerde lidmaatschapsplan in rekening gebracht.

Hoe kan ik Snap Fitness verlaten? ›

U moet uw lidmaatschap rechtstreeks bij uw thuisclub opzeggen . Dit kan door een e-mail te sturen naar het e-mailadres van de club of door hen te bezoeken tijdens hun bemande uren. Zoals uiteengezet in uw lidmaatschapsvoorwaarden, moeten alle leden met een maandelijks rollend lidmaatschap ons 30 dagen van tevoren schriftelijk op de hoogte stellen.

Kan je als 13 jarige naar de gym? ›

Bij de meeste sportscholen en fitnesscentra geldt een minimumleeftijd om toegang te krijgen tot de faciliteiten. Deze leeftijd kan verschillen, maar meestal ligt het tussen de 14 en 16 jaar. Het is slim om contact op te nemen met de sportschool waar jouw kind wil trainen.

Wat gebeurt er als ik mijn Snap Fitness-kaart kwijtraak? ›

Uw club kan u een nieuwe kaart verstrekken, meestal tegen een kleine vergoeding . Neem contact op met uw club tijdens de bemande uren om een ​​tijd in te plannen om een ​​nieuwe kaart te krijgen.

Welke leeftijd mag je Gym? ›

Vanaf welke leeftijd mag je naar een fitnessclub? Veel fitnessclubs hanteren een minimumleeftijd van 16 jaar. Jongeren onder de 16 mogen vaak wel onder begeleiding van een volwassene fitnessen.

Geldt een Snap Fitness-lidmaatschap op alle locaties? ›

Een van de voordelen van een Snap Fitness-lidmaatschap is dat u al onze Snap Fitness-locaties kunt gebruiken . Uw thuisclub regelt uw lidmaatschapsvoordelen en facturering, dus uw lidmaatschap wordt automatisch overgedragen naar de club die u het vaakst bezoekt, zelfs als het niet de club is waar u zich hebt aangemeld.

Hoeveel Snap Fitness-locaties zijn er in de wereld? ›

Met meer dan 2.000 vestigingen in 26 landen streven wij ernaar mensen over de hele wereld te helpen hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

Hoe kan ik mijn Snap Fitness-lidmaatschap in Nieuw-Zeeland opzeggen? ›

U kunt rechtstreeks contact opnemen met uw club om uw lidmaatschap op te zeggen. U kunt gerust bellen, mailen of binnenlopen tijdens de bemande uren en uw clubteam zal u helpen met het opzeggingsproces.

Wat kun je met Snap+? ›

Ontvang deze exclusieve functies met Snapchat+:
  • Pin #1 Beste vriend 😀
  • Verhaal opnieuw bekijken indicator 👀
  • Aangepast app-pictogram ( nieuwe pictogrammen toegevoegd!)
  • Aangepaste app-thema's 🎨
  • Snapchat+ Badge ✪
  • Solar System
  • Reacties op priority-verhalen ⭐️
  • Emoji plaatsen ✌️

Top Articles
About Las Cruces, NM - Visit Las Cruces, New Mexico
آخرین کتاب منیرو روانی‌پور؛ زنانی که از اشتباه کردن نمی هراسند - BBC News فارسی
Watch After Ever Happy 123Movies
Vons Credit Union Routing Number
Transfer and Pay with Wells Fargo Online®
Which is better, bonds or treasury bills?
Fire And Ice Festival Dc
Premier Double Up For A Buck
Hallmark White Coat Ceremony Cards
Welcome WK Kellogg Investors
2 værelses hus i Ejby
Magma Lozenge Location
Watchseries To New Domain
Crystal Lust Wiki
Chubbs Canton Il
18 Tamil Novels Pdf Free Download
Estrella Satánica Emoji
Icl Urban Dictionary
Dmv Rocklin Wait Times
Cocaine Bear Showtimes Near Harkins Cerritos
Regal Stone Pokemon Gaia
The Tragic Death Of Nikki Catsouras: The Story Behind The Viral Photos
Lima Crime Stoppers
Irish DNA | Irish Origenes: Use your DNA to rediscover your Irish origin
Chatzy Spanking
We analyzed every QAnon post on Reddit. Here’s who QAnon supporters actually are.
Tri State Pediatrics Chippewa Pa
Saint Lukes Epulse
Full Volume Bato
Tnt Tony Superfantastic
Marketwatch Com Game
Adventhealth Employee Handbook 2022
Hispanic supermarket chain Sedano's now delivering groceries in Orlando
Surprise | Visit Arizona
Herbalism Guide Tbc
Vogler Funeral Home At Forsyth Memorial Park
Walgreens Wellington Green
Jessica Oldwyn Carroll Update
Intelligent intranet overview - SharePoint in Microsoft 365
Carabao Cup Wiki
Cetaphil Samples For Providers
Craigslist Ft Meyers
Victoria Maneskin Nuda
Dimensional Doors Mod (1.20.1, 1.19.4) - Pocket Dimensions
Used Vehicles for Sale near Grandville, MI 49418 | U-Haul
Joy Ride 2023 Showtimes Near Mjr Chesterfield
Thc Detox Drinks At Walgreens
Criagslist Orlando
Grayson County Craigslist
Stihl Bg55 Parts Diagram
Buzzn Dispensary
49 CFR Part 581 -- Bumper Standard
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 6394

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.